*kräks*

Bloggen ser för djeflig ut i Explorer.
Det var bara det.


Sarah

Thoughtful

Gaaaah!

Gaaaah!

Pink

Pink

Blekt

Say something


Jag skulle fotat en söt tjej idag, men det blev uppskjutet. Så jag drog till Fotomässan och frossade i fina bilder istället. Trängdes och svettades. Klämde på kameror. Kikade i montrar. Åt överkokt pasta. Kikade på fler fina bilder. Hemska bilder. Roliga bilder. Fula bilder. Vackra bilder. Såg tusen saker som jag ville fota på hemvägen, men minneskortet låg hemma. Ändå. En fin dag.

Blicken

Camilla&SarahIMG_9259

Always one foot on the ground

Always one foot on the ground

Och ljuset strilar in

Seen from above

Sitting waiting wishing thinking

Sarah

En fröken

linda - halv

Kallt

Camilla&SarahIMG_9361

I love you, Flickr

De senaste bilderna jag laddat upp ser lite pixliga och naggade ut. Grymt störande, eftersom de är hur klara och softa som helst på Flickr. Flickr rockar och bloggen suger. Så enkelt är det. Det verkar dock endast gälla bilder fotade i RAW och konverterade till JPEG efter redigering i Lightroom. Hm. Lösning: ladda upp bilderna på Flickr istället, kopiera html-koden, klistra in här, skala ner och voilà! Perfectamundo! Det går dessutom oändligt mycket snabbare att tanka upp bilder till fina Flickr än hit. Trevligt trevligt. Scrolla ner för att se skillnaden. Softare. Bättre. På alla sätt och vis.
I alla fall vad jag kan se på min skärm.

Drop

Pling plong bokeh


En tur i Slottsskogen


För att ett hem inte är komplett utan en svan

Because no home is complete without a swan. Period. 

Döda ting är fina ting


Röd

Bild #573868378 på mina röda skor. Hm.


Red shoes

Liten röd varelse med låda

Idag har jag suttit i morgonrock och gjort ingenting*. Jo, förresten. Vid ett tillfälle reste jag mig upp, gick till fönstret och tog den här bilden. En oerhört produktiv dag, med andra ord.

*OK, jag har gjort liiite duktiga saker.

Camilla

I förmiddags drog jag med mig min fina kollega (vi jobbar ju i och för sig inte ihop längre, men, men - detaljer, detaljer...), placerade henne i en trappa efter att ha sopat bort en sabla massa fimpar och fotade loss. Vi var tvungna att bryta lite då och då, eftersom hon höll på att dö av köld, men titta vad fin hon är! Man ser inte alls att hon fryser som en tok. Nästan.Det är jag och Peter PanFint

Min fina vän säljer en fin kamera till ett fint pris. Köp den vettja!

RSS 2.0