Döden dödenNär jag fyllde år i november fick jag en lök av min kollega. Det tycker jag var fint av henne. Några dagar senare kom hon till jobbet med piratlapp eftersom hon stuckit sig i ögat med en pinne. Men det har ju inte med löken att göra.
Att ge mig blommor är snällt. Dock inte mot blommorna. Jag dödar nämligen allt grönt. Jag kan inte ens hålla liv i en kaktus. Det säger väl en hel del? Jag ställde min lök i ett glas vatten, ett väldigt fint glas, och pratade lite med den ibland. Jag har hört att det ska vara bra. Jag borstade till och med tänderna innan. Ändå dog den. Mycket tragiskt. Det ser fortfarande ut som att den ska slå ut, men de där stackars knopparna är snustorra och knastrar illavarslande när man rör vid dem. Mycket tragiskt som sagt. Inte har jag hjärta att slänga den heller. Så den får stå kvar.

Enter


Fånga


Bland hallonbuskarna


Mellan utbrotten


Yum

På Oprah håller Dr Oz upp en 20 kg tung tumör och jag är plötsligt inte hungrig längre.

Status hosta: still going strong.

The Gashlycrumb Tinies

Jag är kär i Edward Goreys morbida barn. Så kär att jag beställde boken The Gashlycrumb Tinies. Ju svartare humor, desto bättre. Nu kan man ju lätt dra slutsatsen att jag inte gillar barn, vilket är helt fel. Mina framtida barn, exempelvis. Jag gillar dem jättejättemycket. PS. Jag är helt normal.

16.00, allt är lugnt


Finaste


Idag är jag hostig. Precis som igår. Och dagen innan dess. Och dagen innan dess. Och veckan innan dess. Det börjar bli lite tröttsamt. Men jag har en åtminstone en fin ursäkt för att äta mangosorbet varje dag. Det glädjer mig oerhört.

Juli eller kanske augusti frågetecken


Fredag

Idag har jag gått en väldigt massa ärenden. Det känns väldigt vuxet.
Tvättdag. Jag önskar att jag hade någon som tvättade åt mig. Det hjälper inte ens att springa ner till tvättstugan i mina finaste skor. Det är fortfarande lika sugigt.


First crush


Tisdag


Gunnebo

Jag åkte till Gunnebo Slott med en god vän. Vi frös väldigt mycket om tårna.

Tolvslaget firas med fördel kl 23


RSS 2.0