Make dresses, not war

Världen skulle bli en bättre plats om alla gick runt i klänning. Jag tror faktiskt det.

En strimma sol


Solisar Vol 2


There's a storm, a'comin'.
Oh yes.

Du speglar mig


Fredag


Ränna ute och fira att det är helg är sjukt överskattat. Låt oss sova istället.
Idag är det fredag. Tekniskt sett är det lördag eftersom klockan är en minut över tolv, men ändå. Fredagar bukar jag fira genom att ränna till McDonalds på lunchrasten. Jag brukar även fira måndagar, tisdagar, onsdagar och torsdagar på samma sätt. Idag stod Johan Rheborg i kön bredvid mig. Min tanke var att köpa stor, svulstig hamburgare och en stor, svulstig pommes, men jag fick för mig att Johan Rheborg skulle tycka att jag var värsta grisen om jag beställde det. Så jag beställde en liten naturell hamburgare och en påse morötter istället. Högt och ljudligt. Sedan satt jag och knaprade på de där sabla morötterna medan jag blängde ilsket på Johan Rheborg som satt och tryckte i sig en Big Mac Plusmeny och sket fullständigt i mig.

Les mains


Jag kan höra dig andas


Hurricane Thursday


Idag har det blåst orkan. Det firar jag med att snurra runt lite i min rosa klänning och skrika osammanhängande franska fraser. Det enda jag gjort med bilden är att duplicera den i Photoshop och dra ner det ena lagret en aning för att dölja min rumpa. Ty detta är ingen rumpblogg. Än.

Drömmar

Jag drömde om moln inatt. Jag har ett svagt minne av att det fanns fler saker med i bilden, men det är bara molnen jag minns. Häromnatten drömde jag om fästingar. Det var otrevligt värre. Då föredrar jag nog moln.

Idag ska jag gömma mig


Vill inte gå ut. Vill inte jobba. Vill bara sitta hemma och klappa min katt. Äta vattenmelon. Kanske läsa en liten bok. Slökolla lite på tv. Jag behöver semester. Vara ledig. Betald semester. Vilken lyx. Jag undrar hur det känns.

Medan grannen spelar piano...

...tar jag kort på mina fötter.


Tre

.

Note to self: handla

Banan till frukost, i brist på annat.
Hårt är det.
Ge mig croissanter.
Färskpressad apelsinjuice.
Vattenmelon.
Paris.
*sur smiley*

Morning has broken

Tänk ha ett eget körsbärträd. Inte ett sådant där med små fjuttiga, sura körsbär. Nej, nej. Bigarråer. Stora, mörkröda, saftiga bigarråer. Mitt alldeles egna. (Vilket naturligtvis förutsätter även villa och trädgård, men hursomhelst.) Alla som försökte nalla skulle få en stöt. En lagom stark en. Vadå. Det är ju MITT träd.


Helt klart

Jo, alltså.
Vattenmelon.
Söt, krispig, inte alltför dyr vattenmelon.
Bästa uppfinningen ever.

Bara jobb och ingen lek

Jobba hela dagen.
Och det regnar.
Nej.
Neeeej.
Lyckligtvis har jag ett bra jobb.
Men ändå.
En hel vattenmelon ligger och väntar i kylen när jag kommer hem.
Då kan jag stå ut.

Snusk

Det är rötmånad nu.
Anser min kyl.
Blä.

Rena rånet


Jag skulle nog kunna leva uteslutande på körsbär. (Och vattenmelon. Och choklad. Och ostbågar.) Men 43 spänn för en ynka påse? Shut. Up. Så goda var de inte. Hör ni mig, Konsum/Coop/Whatever? Mutter, mutter, mummel...

Finaste vännen

I finaste klänningen.


RSS 2.0